Vă reamintim faptul că este necesar ca fiecare participant la evenimentul din 1 septembrie 2019 să își pregătească un recipient din sticlă cu un volum de 1 litru, care sa aibă un dop de plută, în care să toarne apă de Vâlcele sau apă de izvor, iar apoi este necesar să o binecuvânteze de minim 21 de ori. 

Atentie! Binecuvântările apei se vor realiza de minim 21 de ori, nu mai puţin de 21 de ori!

Cei care nu cunosc Arta Binecuvântării pot face apel la bunăvoința și altruismul celor care cunosc și sunt inițiați în Arta binecuvântării pentru a le binecuvânta în prealabil apa de minim 21 de ori. 

Binecuvântările apei se vor putea realiza cu 48 de ore înainte de participarea la acest Eveniment excepțional, și anume începând din 30 august 2019, de la ora 16:00. 

Realizând din timp binecuvântările apei nu veți avea nicio grijă că nu aveți apa binecuvântată ce vă este necesară pentru participarea la acest Eveniment excepțional.

Apa binecuvântată va putea fi folosită în cursul zilei de 1 septembrie 2019, fie înainte de începerea Evenimentului, în etapele pregătitoare, fie atunci când se vor folosi plantele medicinale ce vor fi oferite în mod gratuit cu acest prilej. Apa rămasă va putea fi savurată și după încheierea procedeului spiritual, în zilele următoare, câte o lingură plină de câte 4 ori pe zi, de exemplu la orele 06:00 dimineața, 12:00 după-amiază, ora 18:00 după-amiază, și ora 21:30 seara, pentru a continua astfel procesul de vindecare miraculoasă care a început.

Toate acestea vă vor ajuta pe fiecare să aveți o necesară continuitate în cadrul acestui proces de vindecare miraculoasă ce deja a fost amorsat odată cu participarea la acest Eveniment excepțional.