Eu aş dori să relatez cum am simţit astăzi, la meditaţia specială din 2 septembrie 2016.

Chiar de când am început să iau plantele tămăduitoare am perceput că trec cumva printr-o poartă subtilă. În momentul în care a pornit muzica am perceput că intru într-un spaţiu subtil elevat, în care se simţea claritate şi a început să mi se dinamizeze sahasrara. Am simţit trăirea specifică a Momentului Prezent şi prin aceasta, automat, s-a mai petrecut ceva care mie nu îmi este foarte caracteristic, am început să pătrund într-o stare de abandon, aproape toată meditaţia, în faţa Voinţei lui Dumnezeu, ceea ce pentru mine a fost ceva cu totul deosebit, şi atunci percepeam energia care venea de la Dumnezeu, şi că în fiinţa mea se petrecea o alchimizare şi că transmiteam această energie mai departe, colegilor din cadrul Spiralei. De asemenea, simţeam că energia mea se amalgamează şi cu energia colegilor şi în acel moment am perceput o stare de unitate şi am simţit cumva că eram energizaţi şi din punct de vedere spiritual. 

Pur şi simplu simţeam o forţă spirituală foarte mare în acea unitate pe care o percepeam. De asemenea, simţeam în plan subtil cum prin Graţia lui Dumnezeu energia care se revarsă de la Dumnezeu face să se coloreze mai frumos aurele noastre sau chiar şi trupurile noastre, carnea, sângele, vedeam cum totul se reîmprospătează, cam aşa ca şi cum ar fi un grădinar şi ar uda nişte flori mai veştejite. 

Dacă la început percepeam energii puternice, cum s-ar spune „în forţă“, cu cât erau de atenţi oamenii, cu atât energiile aveau mult mai mare impact asupra mediului, şi cu cât mental lumea avea mintea mai difuză, cu atât simţeam o stare de pleoşteală. 

Dar chiar şi aşa, până la sfârşit am simţit cum structura fiecăruia ajunge în planuri din ce în ce mai înalte şi mai elevate şi mie îmi era cumva mai greu să le percep. Şi până la sfârşit, chiar şi la conştientizare, nu mai simţeam atât de puternic dinamizarea lui sahasrara, dar simţeam pe ansamblu, la nivelul trupului, rafinament, un rafinament deosebit. 

După evenimentul de anul trecut, acum nu sunt foarte sigură, pentru că s-a declanşat în mine pe parcursul unui an şi nu am ştiut foarte clar de la ce anume, pur şi simplu la un moment dat am început să am o stare de vitalitate şi de armonizare trupească ce a început să apară spontan şi nu ştiam să zic de unde a apărut aceasta, pur şi simplu vedeam că mă simt mult mai bine, că încep să mă mai liniştesc, deşi trăiesc într-un mediu foarte stresant şi este mai greu să te vitalizezi în astfel de condiţii, iar eu ani de zile am avut tot 55 de kg, aceasta era greutatea mea constantă. 

Mulţumesc mult. 

I.C., Cluj-Napoca

Preluat de pe site-ul Mișcarea Charismatică Teofanică