Aş vrea să vă povestesc mai întâi ce am simţit anul trecut. Am o problemă la genunchi, care este destul de complicată, în sensul că este o boală autoimună şi medicina nu ştie să o rezolve definitiv. Anul trecut am venit la Eveniment şi a fost interesant că s-a amânat şi am rămas noaptea târziu. Mi-am dat seama că nu eram bine îmbrăcată şi mi-am propus să rezist până la sfârşit şi m-a surprins faptul că nu mi-a fost deloc frig. Eram foarte uşor îmbrăcată şi am rezistat toată noaptea, până când s-a terminat. În vremea aceea genunchiul încă nu era bine. Şi în momentul meditaţiei am fost foarte surprinsă să simt că parcă era cineva care îmi meşterea acolo în genunchi.

Am simţit parcă efectiv ceva lucra acolo. După aceea chiar am vrut să sun, să întreb ce să fac cu apa, pentru că trebuia să plec din ţară. De fapt nu am reuşit să obţin un răspuns şi am apa şi acum, cea de anul trecut. Şi ce am constatat şi chiar acum mi-am dat seama este că de fapt apa aceea arată la fel de curată şi de cristalină ca anul trecut. Eu ţin minte că odată am luat nişte aghiazmă de la biserică şi am ţinut-o tot aşa un an şi se depusese ceva verde. Am aflat acum că apa pe care am avut-o cu noi acum o vom putea folosi zilele următoare, deoarece este o apă încărcată, şi voi urma recomandarea de a lua câte o lingură, de 4 ori pe zi, pe cât posibil la orele recomandatae (6-12-18-21:30). 

Pot spune în final că în decursul acestui an şi viaţa mea a luat o altă direcţie, benefică, şi că genunchiul meu este acum mult mai bine, în mod vizibil. 

A.V., Bucureşti

Preluat de pe site-ul Mișcarea Charismatică Teofanică