Evenimentul spiritual excepţional din data de 2 septembrie 2016 a reprezentat pentru mine o trezire spirituală. Nu m-am pregătit în mod special pentru acest Eveniment şi pot mărturisi că am participat mai mult din curiozitate.

Însă în momentul în care s-a făcut consacrarea postului negru din ziua ce precedea Evenimentul din 2 septembrie 2016, am simţit în inima mea că avea să se petreacă ceva asemănător cu ceea ce făcea Iisus acum peste 2000 de ani, atunci când aduna mulţimile de oameni pe câmp, iar cei care credeau cu tărie în Dumnezeu se vindecau.

În data de 2 septembrie 2016 a fost prima oară, pentru mine, când am perceput importanţa spirituală a ceea ce urma să se petreacă şi am simţit totodată integrarea mea spirituală în acel câmp subtil binefăcător, ce era special manifestat pentru toţi cei care voiau să se apropie de Dumnezeu.

Atunci când a început etapa în care fiecare dintre noi se adresa lui Dumnezeu în forul lui lăuntric, ca să Îl roage pe Dumnezeu pentru ceea ce îi era necesar, m-am confruntat cu gândul că de fapt eu nu aveam nimic de cerut lui Dumnezeu. Imediat după aceea am constatat că mintea mea începuse să mă facă să mă întreb ce anume fac eu acolo… Chiar am avut impresia că meditaţia durează cam mult şi am avut la un moment dat impulsul de a ieşi din spirală. Totuşi, m-am oprit la timp şi mi-am zis imediat că este mult mai bine să continui să mă rog lui Dumnezeu să mă ajute să rămân mai departe în spirală, la acea meditaţie.

Atunci am făcut un important pas interior şi Î-am adresat şi eu prima mea rugă sinceră lui Dumnezeu, cu destulă umilinţă, astfel că miracolul s-a produs! Ceva tainic s-a petrecut atunci în fiinţa mea. În sfârşit, îmi deschisesem inima şi am început să simt, pentru prima dată, ce înseamnă vindecarea spirituală. Am devenit atunci conştientă de „boala sufletului“ care ne împiedică să fim una cu Dumnezeu şi am perceput că orice dizarmonie este în realitate o formă de „boală“… Am realizat că de fapt aveam din plin ce vindeca în structura mea subtilă!

Am simţit atunci un fel de reorganizare o structurilor profunde ale ființei mele, o reordonare binefăcătoare a gândurilor şi a emoţiilor în fiinţa mea. Am perceput că erau atunci prezenţi mulţi îngeri şi că unul dintre ei s-a apropiat de mine. Am simţit într-un mod inefabil cum îngerul „lucra“ în fiinţa mea, la nivelul centrului subtil de forţă ajna chakra. Îngerul mi-a transmis atunci telepatic care sunt înzestrările mele spirituale şi care este rostul meu pe Pământ.

Despre toţi acei îngeri care erau prezenţi pot spune că am perceput că erau cumva „la dispoziţia“ noastră, a tuturor celor prezenţi la acest Eveniment excepţional, ei fiind gata să ne ajute, dar fără să facă nimic dacă nu le cerem prin rugă sinceră aceasta. Am realizat atunci cât de „oarbă“ am fost până în acel moment şi mi-am dat seama cât de mare nevoie avem, fiecare dintre noi, de vindecare, pe toate planurile.

Mărturisesc că pentru mine cel mai mare miracol a fost acela că mi-am deschis inima faţă de Dumnezeu şi că Î-am cerut ceva transformator lui Dumnezeu, ceea ce mi-a deschis sufletul. Din acel moment Îi cer lui Dumnezeu mereu vindecarea, pentru că am înţeles că a mă vindeca înseamnă să am inima plină de iubire şi să simt în mod profund ocrotirea cea tainică a lui Dumnezeu.

Simt multă recunoştinţă în inima mea pentru acest dar spiritual ce mi-a fost oferit şi abia aştept să fiu din nou prezentă la Evenimentul spiritual excepţional de anul viitor, 2017. Am înţeles în mod profund de ce acest Eveniment spiritual este într-adevăr excepţional pentru fiecare dintre noi, atunci când ne deschidem inimile faţă de marea compasiune a lui Dumnezeu Tatăl.

P.M., Franţa

Preluat de pe site-ul Mișcarea Charismatică Teofanică