Am să relatez vindecarea sufletească şi spirituală care s-a petrecut în cazul meu în timpul Evenimentului de anul trecut.

De mai mult timp simţeam în sufletul meu o stare bizară, nefirească, dureroasă, de scindare între trăirea întru Hristos şi raportarea mea la Ghidul meu spiritual. Pentru această rană sufletească m-am rugat lui Dumnezeu în timpul Evenimentului de anul trecut şi până la sfârşitul meditaţiei, chiar în dimineaţa Evenimentului de anul trecut, sufletul meu a fost vindecat într-o stare de unitate divină, binecuvântată, într-o stare de sănătate a sufletului. 

Mulţumesc şi acum cu recunoştinţă lui Dumnezeu şi lui Grieg pentru aceasta. 

De asemenea, cele 12 zile de post le-am ţinut cu o uşurinţă uimitoare, extraordinară, de unde eu nu puteam să ţin nicio zi de post, mă durea capul de la jumătatea zilei, mă mutam de pe un pat pe altul, de pe un scaun pe altul, pur şi simplu nu puteam să ţin post. 

În timpul meditaţiei din această seară cu Atributul Dumnezeiesc al Sănătăţii Dumnezeieşti am simţit că starea de sănătate înseamnă armonia între toate planurile fiinţei (trup, minte, suflet, spirit), armonia între fiinţă şi Dumnezeu şi armonia între fiinţă şi restul lumii. 

B.G., Bucureşti

Preluat de pe site-ul Mișcarea Charismatică Teofanică