La începutul Spiralei bineînțeles că m-am rugat să devin cât mai sănătoasă. Nu am nicio boală incurabilă sau gravă, doar mici probleme. În timp ce mă rugam, m-am gândit că parcă nu are niciun farmec să mă rog doar pentru sănătatea mea, mi se părea prea puțin. La un moment dat, ca o străfulgerare, am avut viziunea unor armate întregi de îngeri, heruvimi, serafimi care veneau din ceruri și erau pregătiți să ne vindece nu doar pe noi, ci întreaga planetă. A fost impresionant. Apoi am perceput Spirala noastră ca fiind un vortex energetic, un punct focar de unde pornea vindecarea întregii planete.

Apoi am avut niște revelații importante. De exemplu starea de sănătate pentru care ne-am rugat fiecare dintre noi la nivel individual se revarsă, de fapt, din sfera de forţă a arhetipului sănătății, Atributul Dumnezeiesc al Sănătăţii Dumnezeieşti. După ce Evenimentul s-a terminat, mi-am amintit că pe la 18 ani, când am citit Etica nicomahică a lui Aristotel, acolo scria despre datoria fiinţei umane de a fi fericită. Acum m-am gândit că suntem datori, fiecare dintre noi, să fim sănătoși, pentru că sănătatea noastră are un nerostit ecou, o inefabilă influenţă asupra sănătății tuturor oamenilor și a întregii planete.

Un moment foarte important pentru mine a fost în partea a 2-a a Spiralei, când am conștientizat în liniște. Nu pot descrie foarte mult ce am simțit, doar că erau valuri voluptoase pe care le primeam de la Dumnezeu. Nu pot să spun prea multe pentru că am simțit că mi-a fost implementat cam ce am de făcut de acum încolo și am la ce să meditez.

Mulțumesc mult.

M. C. B., Roman

Preluat de pe site-ul Mișcarea Charismatică Teofanică