La sfârşitul lunii octombrie 2015, în urma unui control de sănătate de rutină efectuat la fundaţia la care lucrez, am avut o surpriză de proporţii uluitor de mari: medicii mi-au spus că nu mai manifest niciun simptom al bolii congenitale de inimă de care sufeream anterior! Menţionez că deţin adeverinţa medicală care atestă ca sufeream de această boală în luna august 2015. De altfel, anual mi se fac analizele riguroase care până nu demult indicau existența prolapsului de valva mitrală (congenitală), astfel ca pulsul îmi era foarte mare, iar tensiunea avea valori anormale.

Săptămâna trecută medicii m-au examinat de două ori pentru a fi siguri că într-adevăr nu se mai manifestă această boală în cazul meu (mi-au ascultat inclusiv respiraţia cu un aparat special, cerându-mi să respir foarte adânc).

Surpriza uluitoare pe care am avut-o atunci când am aflat că nu mai sunt bolnavă m-a făcut imediat să mă întreb în forul meu lăuntric dacă această vindecare miraculoasă s-a produs ca efect al participării mele la Evenimentul excepţional din data de 6 septembrie 2015. Răspunsul imediat pe care l-am resimţit în mod profund în fiinţa mea a fost: da.

Menţionez că atunci când am participat la meditaţia în spirală realizată cu prilejul Evenimentului excepţional din noaptea de 6 septembrie 2015 am simţit o stare de graţie extraordinară. Pentru mine parcă se deschiseseră cerurile într-o măreţie şi o glorie care m-au impresionat deosebit de puternic, iar apoi, timp de mai multe săptămâni, am rămas cu gândul la această stare excepţională.

Eram uluită de câtă graţie a fost cu putinţă să se manifeste prin fiinţa lui Grieg şi el să o canalizeze înspre noi! M-am retras de pe terenul de spirale imediat după meditaţia de resorbţie a câmpului spiritual al taberei yoghine, m-am odihnit puţin acasă, am mâncat zdravăn şi apoi după ce m-am regenerat astfel am realizat de acasă meditaţia, la unison cu toţi cei care participau pe terenul pentru spirale, aceasta fiind posibil pentru mine deoarece în curtea casei unde eram cazată, în Costineşti, se putea auzi cu multă acurateţe tot ceea ce se emitea în difuzoare pe terenul pentru spirale, astfel că auzeam foarte clar de acolo unde mă aflam spusele lui Grieg din înregistrare, precum şi muzica de meditaţie.

Meditaţia a fost pentru mine excepţională, chiar şi acum mă simt copleşită de măreţia acelei nopţi! Atunci când ajunsesem în spirală, după ce aşteptasem destul de mult timp ca să intru, am remarcat o anumită superficialitate a unora dintre participanţii la acel eveniment. Mă întrebam oare cum e posibil să apară miracole în atmosfera aceea asemănătoare unui parc de distracţii? Am remarcat însă că pe măsură ce trecea timpul şi pe măsură ce odată cu aşteptarea apăreau gradat şi unele încercări precum frigul, foamea sau nerăbdarea la unii dintre cei prezenţi, eu simţeam într-un mod inefabil cum fiecare dintre cei care se aflau acolo devenea din ce în ce mai pregătit să primească miracolul dumnezeiesc în viaţa sa.

Acea noapte a fost pentru mine o noapte cu totul excepţională!

Atunci când a venit în camera în care eram cazaţi, iubitul meu mi-a dat să beau din apa ce fusese încărcată subtil pe parcursul acestui eveniment spiritual. El rămăsese până la final! Am băut din acea apă şi îmi amintesc şi acum senzaţia extraordinară pe care am avut-o imediat după ce am băut acea apă, o senzaţie regeneratoare plăcută, asemănătoare unui foc subtil viu, însufleţitor, senzaţie subtilă care totodată era şi răcoritoare şi care îmi dinamiza, care îmi energiza într-un mod oarecum neobişnuit întreaga zonă a pieptului. Ulterior am înţeles că apa binefăcătoare pe care am băut-o a contribuit şi ea la procesul tainic de vindecare de care am constatat apoi că am beneficiat.

La conferința de deschidere din noul an de curs de yoga, atunci când instructoarea i-a invitat pe cursanţii care doresc să relateze anumite stări spirituale deosebite pe care le-au trăit în timpul vacanţei spirituale din luna august 2015, iubitul meu a simţit că este momentul să relateze şi el, în faţa celorlalţi colegi, despre impactul vindecător puternic pe care l-a avut asupra mea apa ce a fost încărcată subtil la Evenimentul spiritual excepţional din data de 6 septembrie 2015 şi pe care eu am băut-o imediat, chiar în acea noapte.

Îi mulţumesc din inimă lui Dumnezeu şi Ghidului Spiritual pentru graţia pe care au revărsat-o asupra mea.

R., Bucureşti

Preluat de pe site-ul Mișcarea Charismatică Teofanică