Voi face în cele ce urmează o relatare despre unele ameliorări ale stării mele de sănătate şi despre unele transformări benefice care au apărut în fiinţa mea în urma participării mele la Evenimentul special din cadrul Mişcării Charismatice Teofanice din data de 6 septembrie 2015.

Încă din copilărie am avut o poziţie defectuoasă a coloanei vertebrale. Această poziţionare greșită a coloanei vertebrale a fost o problemă de care am suferit toată viaţa mea de până acum, timp de 46 de ani. Medicii mi-au spus că această poziţionare defectuoasă a coloanei era, într-un anume fel, manifestarea unei aşa-zise „moşteniri genetice“ cu care venisem. Personal, mi-am dat seama de aceasta într-un mod clar atunci când am văzut că şi nepoţii mei, copiii fratelui meu, aveau exact aceeaşi poziţie a coloanei ca şi mine, chiar de la vârste foarte fragede (3 ani).

Când eram copil, părinţii mei au primit recomandarea medicilor de a-mi pune un corset şi apoi am urmat o serie de şedinţe de gimnastică medicală. Eram suficient de încăpăţânată la vremea aceea, astfel că nu m-am ţinut de tratamentul recomandat, iar părinţii mei au renunţat de la un moment dat să mai facă ceva în direcţia asta. Cum nici exerciţii fizice nu am făcut prea multe, coloana mea vertebrală a suferit apoi deformări evidente ale curburii naturale. Astfel, am fost diagnosticată cu cifoză, scolioză pe partea stângă, lordoză, spondiloză cervicală şi lombară, plus două discopatii, una la nivel toracic şi una la nivel lombar şi toate acestea au culminat apoi cu probleme la nivelul tuturor articulaţiilor.

În urma participării mele la Evenimentul excepţional din data de 6 septembrie 2015 am început să simt, la scurt timp după aceea, o anumită tendinţă de elasticizare a coloanei vertebrale. Am remarcat de asemenea faptul că în perioada imediat următoare au început să se amelioreze, puţin câte puţin, dar totuşi simţitor, aproape toate simptomele neplăcute ce erau asociate problemei de sănătate cu care mă confruntam.

Am început să conştientizez cum aceste poziţii defectuoase ale coloanei vertebrale sunt în legătură cu anumite atitudini dizarmonioase pe care le cultivasem în trecut şi în care încă mai credeam cu multă convingere. După participarea la Evenimentul excepţional din 6 septembrie 2015 am început să constat că îmi apăreau diferite stări de inspiraţie binefăcătoare. Pe această cale am descoperit cum să îmi modific în bine punctul de vedere lăuntric, pentru a mă vindeca total.

Am descoperit pe această cale unele metode naturale de vindecare, pornind de la exerciţiile fizice pe care să le fac, până la diverse alte acţiuni benefice, care pentru mine erau inedite. Totodată, găseam tot felul de informaţii valoroase care erau în corelaţie cu ceea ce aveam nevoie pentru vindecarea mea şi am observat că întâlneam diferiţi oameni care se ofereau cu dăruire să mă ajute, dar mai ales simţeam că aceste inspiraţii şi acest ajutor concertat erau toate asistate de entităţi divine care mă ajutau în mod constant.

Pe măsură ce îmi conştientizam diverşii muşchi aflaţi în legătură cu poziţia coloanei vertebrale, muşchi la care nu mă gândisem niciodată că ar exista sau că ar avea vreun rol important în trupul meu, conştientizam totodată că se realiza o repoziţionare favorabilă a acestora. Am început să îmi simt, rând pe rând, aproape toate organele interne şi astfel totul îmi apărea ca fiind o restructurare benefică profundă a întregii mele fiinţe, ce acţiona în mod transformator până la cele mai adânci niveluri ale credințelor și convingerilor mele.

Ceea ce conştientizam nu era doar o îmbunătăţire la nivel fizic, trupesc, dar şi o îmbunătăţire profundă de ordin spiritual. Mărturisesc că procesul transformator pe care îl parcurgeam nu era neapărat caracterizat mereu de o stare „comodă“. Uneori fiinţa mea se revolta aproape cu totul pentru că, îmi dau acum seama, o scoteam dintr-o inerție, dintr-o stare osificată, rigidă, şi mă îndreptam către o structură mult mai flexibilă şi mai relaxată.

Am conştientizat faptul că este destul de dificil să abandonezi pur şi simplu un anumit fel de a fi, cu care te-ai obişnuit de zeci de ani de zile. Însă mărturisesc cu nespusă bucurie că rezultatele benefice au început să apară. Am reuşit ca într-un an să îmi ameliorez poziţia coloanei vertebrale cu aproximativ 70% faţă de perioada de dinaintea participării mele la Evenimentul excepţional din data de 6 septembrie 2015.

Medicul care mă trata în mod constant a constatat cu surprindere această diferenţă în bine ce a survenit în starea sănătăţii mele şi a rămas pur şi simplu uimit de progresele care au apărut într-un timp atât de scurt, iar apoi m-a felicitat pentru această realizare.

Simt în mod profund că în viitorul apropiat urmează o etapă a regenerării discurilor intervertebrale care au fost afectate şi sper din toată inima că în anul viitor să pot relata că şi această problemă de sănătate a mea s-a rezolvat cu succes.

Mulţumesc din suflet Bunului Dumnezeu şi tuturor entităţilor angelice pentru tot ajutorul şi pentru toate inspiraţiile binefăcătoare pe care le-am primit de-a lungul întregului an!

M.L., București 

Preluat de pe site-ul Mișcarea Charismatică Teofanică