Voi relata în cele ce urmează ceea ce am simţit atunci când am participat la Evenimentul spiritual excepţional din data de 6 septembrie 2015.

Am fost foarte impresionat că, deşi erau prezenţi foarte mulţi oameni care aşteptau să intre în spirală la rând pentru a participa la acea activitate, atmosfera era tăcută, pioasă şi toată lumea stătea liniştită, de parcă fiecare simţea într-un mod tainic ceea ce urmează să se petreacă. Am observat că aproape toate persoanele din jurul meu trăiau o stare inefabilă de mulţumire interioară.

În acea mulţime de oameni nu era deloc agitaţie şi, chiar dacă era foarte multă lume acolo, atmosfera nu era nicidecum una zgomotoasă, aşa cum este la mitinguri sau la alte evenimente cu participare numeroasă. Mi-a plăcut faptul că verificarea făcută de cei din echipa de ordine la intrare a fost una foarte riguroasă şi astfel m-am simţit în siguranţă.

După ce am intrat în spaţiul destinat realizării spiralei, am completat formularul de participare oferit de organizatori, iar la rubrica intitulată „afecţiuni“ am consemnat faptul că am scăpat de mai multe vicii (de viciul fumatului şi de cel al consumului de alcool) ca urmare a unei rugăciuni intense pe care I-am adresat-o lui Dumnezeu în timpul unui pelerinaj pe care l-am făcut la Ierusalim, la Zidul Plângerii. Dumnezeu mi-a răspuns atunci la acele rugăciuni şi, la scurt timp după aceea, m-am vindecat de aceste vicii (tutun şi alcool).

În timp ce mă pregăteam de începerea meditaţiei în spirală am fost plăcut impresionat că, deşi în data de 6 septembrie 2015 meditaţia a fost realizată câteva ore mai târziu decât ora anunţată iniţial, toţi cei prezenţi au fost calmi şi liniştiţi şi nimeni nu s-a manifestat în vreun fel neplăcut.

După mesajul audio ce a fost transmis de Grieg, în care se preciza că ora de începere a meditaţiei va fi decalată, unii oameni din jurul meu spuneau că aşteptarea s-ar putea să dureze mai mult de jumătate de oră, poate chiar câteva ore. Alţii spuneau că aşteptarea ar putea să fie chiar şi mai lungă. În mod aparent paradoxal, acest aspect pe mine m-a liniştit în mod profund, pentru că de atunci nu am mai stat deloc să urmăresc trecerea timpului, în niciun fel, şi am trăit apoi un sentiment profund de atemporalitate, pe întreaga durată a pregătirilor pentru începerea meditaţiei în spirală yang.

În timp ce aşteptam în această stare de atemporalitate am remarcat cum deasupra noastră, a tuturor, a apărut pe cer un semn vizibil, pe care au l-am interpretat ca fiind un semn dumnezeisc. Deasupra noastră zbura un stol de berze, erau în jur de 150-200 de păsări care parcă au inspectat locul, de la o înălţime de aproape 200 de metri, după cum am apreciat eu, parcurgând spaţiul de deasupra spiralei. După ce au survolat spaţiul în care noi eram în spirală, păsările s-au îndreptat spre mare. Acest eveniment a fost aplaudat de mulţi dintre cei prezenţi, care părea că înţeleg, la unison cu mine, mesajul dumnezeiesc care s-a manifestat prin intermediul acelor păsări maiestuoase ce au zburat pe deasupra noastră.

În ultima parte a perioadei premergătoare realizării meditaţiei în spirală yang, simţeam ca şi cum Luna veghează asupra noastră şi la un moment dat am observat Calea Lactee pe bolta cerească. Simţeam o perfectă integrare a noastră, a tuturor, în natură. Am perceput atunci o stare de comuniune perfectă între acţiunea spirituală la care participam şi întreaga natură.

M-a impresionat foarte mult momentul în care cursanţii prezenţi la această acţiune spirituală s-au oferit să facă binecuvântări pentru cei care erau grav bolnavi.

Atunci când a început meditaţia am fost cât mai atent la ceea ce se realiza atunci la unison. Mesajul de consacrare către Dumnezeu mi-a plăcut foarte mult pentru că era un mesaj simplu, clar şi precis, care a avut imediat un efect benefic profund asupra mentalului meu. Deşi mesajul era atât de simplu, comparativ cu alte rugăciuni, eu am simţit atunci foarte intens răspunsul lui Dumnezeu la consacrare, ceea ce mărturisesc că nu mi s-a mai petrecut atât de clar niciodată până acum. De fapt, din acel moment a început pentru mine un fel de revelaţie. Nu am mai simţit frigul și nici senzație de foame sau de sete. Mesajul muzical ce însoţea meditaţia în spirală a fost foarte intens pentru mine şi a avut un efect deosebit. Practic am devenit atemporal şi nu am mai simţit deloc curgerea timpului.

Deşi eram în post negru de mai mult de o zi, am simţit o căldură plăcută în întreaga mea fiinţă şi am perceput un fior inefabil în toată fiinţa mea. M-am concentrat, rugându-mă la Dumnezeu să vindece afecţiunile mele, care erau o furunculoză şi o afecţiune la buric.

Ulterior am constatat că starea benefică de la acea meditaţie în spirală o pot reevoca ori de câte ori mă gândesc la momentul respectiv şi la participarea mea la acel Eveniment spiritual excepţional.

Mai vreau să precizez că în momentul în care m-am concentrat aşa cum a indicat Grieg în mesajul audio şi am repetat de 21 de ori „Doamne Dumnezeule, miluieşte-mă!“, am simţit atunci o căldură plăcută, intensă care ascensiona din tălpi până în creştet. Chiar şi acum, după participarea la acest Eveniment spiritual excepţional, încă mai pot simţi şi evoca starea spirituală extraordinară pe care am avut-o la acea meditaţie în spirală, aş putea spune, chiar cu aceeaşi intensitate.

Mulţumesc din suflet organizatorilor şi în special îi mulţumesc lui Grieg, personal, pentru că a făcut să fie posibil acest Eveniment spiritual excepţional şi îl rog cu fervoare pe Dumnezeu să facă să fie cu putinţă să pot participa ori de câte ori se va mai organiza un astfel de Eveniment spiritual excepţional similar, în anii viitori.

A.V., Slobozia

Preluat de pe site-ul Mișcarea Charismatică Teofanică