La această participare la Evenimentul excepțional din data de 6 septembrie 2016 am simțit multă bucurie a ființelor din subtil, ce ne transmiteau și nouă starea de fericire foarte mare, ca o conștientizare a unui moment excepțional ce are loc pe această planetă și a faptului că viața pe această planetă va fi din ce în ce mai armonioasă și mai frumoasă. Aerul vibra de prezența lui Dumnezeu și a Ghidului spiritual, pentru care suntem recunoscători.

Am perceput multe ființe angelice. Am remarcat că în ființa mea (chiar și în învelișul mental) ceva benefic se producea, ca și cum se reorganizau energiile și fiecare moment devenea balsamic. Acest sentiment l-am avut și după terminarea spiralei și mă bucuram și atunci de lucrarea îngerilor în ființa mea. Am simțit că a trecut uimitor de repede timpul la răspunsul Tatălui Ceresc. Am perceput ceva foarte împlinitor, îmi doream să nu se termine Gloria Momentului.

După ce am rostit formula de mulțumire am așteptat să percep răspunsul Tatălui Ceresc, care a fost foarte puternic, ca o revărsare de Grație luminoasă ce m-a făcut să simt o și mai profundă stare de intimitate și de unire cu El. De mai multe ori pe parcursul acestei meditații am perceput și gloria Binelui pe această planetă și că toate s-au petrecut pentru că Dumnezeu a făcut ca ele să se manifeste prin intermediul Ghidului spiritual.

A.L., București

Preluat de pe site-ul Mișcarea Charismatică Teofanică