Despre Evenimentul excepțional de vindecare desfășurat anual în cadrul Mișcării Charismatice Teofanice

Începând din anul 2015, în luna septembrie a fiecărui an are loc la Costineşti, la iniţiativa profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, un Eveniment excepţional în cadrul activităţilor deschise ale Mişcării Charismatice Teofanice. La acest eveniment, „ce va face cu putinţă felurite vindecări miraculoase, unele transformări spirituale excepţionale, precum şi revărsări ale Graţiei dumnezeieşti asupra tuturor acelora pe care Dumnezeu Tatăl, împreună cu îngerii Săi, împreună cu arhanghelii Săi, împreună cu serafimii Săi şi împreună cu heruvimii Săi, îi va alege spre a beneficia de dumnezeieştile haruri şi daruri pe care Dumnezeu Tatăl le va revărsa din preaplinul Său infinit asupra noastră cu acea ocazie”, vor putea participa în mod liber și complet gratuit ființe umane care au felurite boli sau tulburări organice, care au deplină credinţă în Dumnezeu şi care totodată aspiră să primească şi să beneficieze de Graţia Sa dumnezeiască.

Toţi aceia care doresc să participe la acest eveniment vor completa în prealabil o cerere de înscriere, în urma căreia fiecare va primi o legitimaţie de acces personală, care va fi folosită și în anii următori. Pentru fiecare participant este necesară respectarea prevederilor Regulamentului intern de participare la aceste evenimente, regulament care va fi afişat la avizierul locului de desfăşurare.

Este recomandat ca toţi cei care doresc să participe la acest eveniment spiritual excepţional să se pregătească în mod adecvat şi să nu mai consume deloc carne, peşte, alcool, cafea sau droguri. De asemenea, pentru a mări şansele apariţiei unor ameliorări spectaculoase, sau chiar ale vindecării prin miracol dumnezeiesc a bolilor şi tulburărilor de sănătate cu care se confruntă cei care intenționează să participe, este binevenit ca fiecare să facă primii paşi importanţi către Dumnezeu, care vor consta în asumarea unor zile de post negru și de asemenea a unui legământ cu Dumnezeu. Aceste modalități sunt facultative, nu condiționează participarea la evenimentul propriu zis, iar toate detaliile cu privire la zilele de post și la legământul respectiv, precum și calendarul sugerat, sunt publicate înaintea fiecărui astfel de eveniment în secțiunea de informații organizatorice CUM PARTICIP.

Mii de oameni au participat deja la aceste evenimente anuale excepționale și mulți dintre ei au simțit, fie chiar în timpul desfășurării acestora, fie în săptămânile care au urmat, efecte miraculoase, copleșitoare, care s-au concretizat în ameliorări semnificative sau vindecarea anumitor boli. Aceste relatări autentice le puteți accesa în secțiunea de MĂRTURII.

În cuprinsul acestui site veți găsi multe informații care vă pot fi de un real ajutor pentru a înțelege de ce ajungem în realitate să ne îmbolnăvim, cum ne putem restabili echilibrul și starea de sănătate – care este de fapt starea naturală a ființei umane, care sunt principiile și mecanismele care intră în acțiune atunci când realizăm etapele pregătitoare și atunci când participăm plini de credință și de entuziasm la acest eveniment spiritual excepțional de vindecare, care este pus cu generozitate la dispoziția tuturor.

 

Un sfat important din partea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru

„Vă sfătuim să participaţi an de an, din nou şi din nou, cu mult entuziasm şi speranţe îndreptăţite, la această acţiune spirituală în mod dumnezeiesc integrată, căci astfel veţi putea descoperi, din aproape în aproape, că efectele curative, miraculoase ce apar în fiinţa voastră sunt cumulative, iar eforturile de a participa aşa cum se cuvine vă vor fi într-un mod adecvat răsplătite de Bunul Dumnezeu.

Dacă la prima voastră participare unii dintre voi veţi simţi puţin, puteţi fi siguri că la următoarele participări veţi ajunge, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, să simţiţi din ce în ce mai mult şi din ce în ce mai clar, iar procesele de vindecare miraculoasă se vor accentua de la o participare la alta, făcând chiar cu putinţă vindecări miraculoase definitive.

Vă rugăm să luaţi aminte că toate eforturile sincere, pure, pline de credinţă, iubire şi candoare pe care le veţi face în această direcţie vă vor fi în mod proporţional răsplătite de Bunul Dumnezeu, după cum meritaţi. Numai participând iar şi iar la această acţiune spirituală unii dintre voi vă veţi putea convinge – doar prin experienţă directă – de aceasta.

Experienţele lăuntrice, copleşitoare, adeseori indescriptibile pe care le veţi avea în felul acesta sunt de fiecare dată unice, bogate în surprize şi complexe. În felul acesta descoperiţi că Bunul Dumnezeu vă îmbrăţişează de zeci de ori mai mult atunci când  reuşiţi cu adevărat să faceţi către El un prim pas (chiar micuţ) şi atunci când aspiraţi totodată să-L îmbrăţişaţi după puterile voastre pe Dumnezeu. Astfel vă veţi putea convinge că în realitate: «Căile Bunului Dumnezeu sunt pline de taine şi de surprize uluitoare».

Nu uitaţi! Participaţi şi aprofundaţi tocmai de aceea an de an această acţiune spirituală în mod dumnezeiesc integrată, care deocamdată este unică pe planeta Pământ, căci, în felul acesta, veţi putea să primiţi – dar mai ales să simţiţi – dumnezeieştile daruri de tot felul pe care Dumnezeu ni le oferă atunci când le merităm.“