Am să încep cu relatarea a ceea ce am simțit după prima astfel de spirală, din 2015, când nu știam la ce să mă aștept și prin urmare a fost o experiență copleșitoare. Atunci am simțit că imediat ce a început melodia a fost ca un fel de explozie de energie care a coborât din cer sub formă de tub de-a lungul stâlpului aurit aflat în centrul spiralei. Prin acest tunel au coborât entități angelice care s-au așezat în jurul spiralei formând un fel de cupolă energetică. Am simțit cum au coborât roiuri de îngeri, la fiecare persoană câte trei, patru, câți era nevoie pentru a fi acea ființă purificată și vindecată.

Toată această spirală se afla într-o bulă energetică intens aurie, alb strălucitoare, care am simțit ca și cum se înalță într-un plan superior împreună cu acele persoane care reușeau să se cupleze la acest câmp spiritual de vindecare. În acest câmp vedeam cum unele ființe erau întinse, altele rămâneau pe scaun, altele erau în picioare și asupra lor lucrau îngerii.

A mai apărut o manifestare copleșitoare care era Iisus. N-am înțeles ce căuta în această manifestare, însă mi-a venit răspunsul instantaneu: El este această conștiință Christică prin care se manifesta energia de bază, vindecătoare, care este iubirea. El era cumva sursa acelei energii vindecătoare, din inima Lui emanau acele energii care erau prelungite prin îngerii care coborau și realizau aceste vindecări miraculoase asupra noastră. Apoi au urmat diferite manifestări personale în care simțeam cum se lucrează asupra corpului fizic, asupra corpului mental, asupra corpului emoțional.

Brusc, la un moment dat, a apărut în fața mea Arhanghelul Mihail. M-am și întrebat: ”wow, Arhanghelul Mihail?” Am simțit cum lucrează asupra mea și tot acest amalgam avea un efect copleșitor și purificator asupra ființei mele. Acea viziune nu s-a mai repetat, nici nu am auzit alte relatări despre ceva asemănător, nici anul trecut, nici acum doi ani.

În acest an nu mă așteptam, însă instantaneu, cum a început muzica, am simțit din nou acel tub energetic cum se manifestă și a apărut imediat chipul lui Iisus, extraordinar de puternic, copleșitor, cu o iubire învăluitoare și parcă îmi spunea: ”Ce mai faci, draga mea, de mult nu te-am văzut”. Am simțit, mai bine spus am văzut cumva cu ochii subtili cum începe să se învârtă în spirală foarte intens, foarte rapid și emana o energie foarte intensă care cuprindea întreaga spirală.

După aceea au început să coboare din nou acele entități luminoase, îngerii care au cuprins spirala din exterior și au realizat cupola. La un moment dat chiar simțeam că dau ochii peste cap, că mă uit în sus și efectiv era o cupolă cu mii, milioane de chipuri de îngeri, cu ochii lor care ne priveau, simțeam că sunt ochii lui Dumnezeu deasupra acestei spirale.

Apoi am simțit ca un fel de ploaie aurie care cădea peste noi, era din ce în ce mai  intensă, intens strălucitoare, simțeam că aceia care erau deschiși deveneau ca niște bureți care absorbeau această ploaie aurie până în străfundurile ființei lor, unde această energie începea să lucreze. M-am întrebat ce este această energie și a venit răspunsul că energia vindecătoare supremă este iubirea. Am simțit o stare copleșitoare de iubire cum se manifestă, cum ne învăluie și ne cuprinde. Simultan cu aceasta, la nivelul solului erau niște pulsații foarte intense, parcă transparente, care veneau din stâlp, din centrul acelei antene din mijloc, care pulsa constant și crea un fel de podea energetică. Apoi am simțit cum această ploaie aurie care a intrat în mine începe să lucreze asupra mea, în special de-a lungul coloanei vertebrale, unde a început să tragă energia în sus. Era ca un fel de magnet care atrăgea toate impuritățile din ființa mea, le ducea către în sus și simțeam cum ceva parcă negricios urcă de-a lungul coloanei vertebrale și iese prin creștetul capului. Simultan am simțit o stare lăuntrică de înălțare, efectiv simțeam că zbor, că plutesc, și că doar tălpile care îmi sunt oarecum pe sol, dar într-un alt plan unde am simțit că au fost înălțate mai multe ființe care începeau să fie vindecate, fiecare într-un mod specific, corespunzător afecțiunilor sale.

În final am simțit o stare de ușurare, de libertate interioară, de recunoștință, de mulțumire și de purificare interioară care este în continuare în proces de conștientizare. Simt că vor trece multe zile până voi reuși să conștientizez tot ceea ce s-a petrecut.

Vă mulțumesc foarte mult, mulțumesc Ghidului spiritual, lui Iisus și toți îngerilor pentru această minunată experiență! Mulțumesc încă o dată!

C.M., anul 24, Oradea