În timpul spiralei cu muzică l-am rugat pe Dumnezeu în special să-mi restructureze ființa și să mă purifice, am formulat în felul următor: pentru a putea să strălucesc prin diverse calități pe care eu le numeam specifice fiecărui centru de forță. La sfârșitul spiralei starea a fost una de mare claritate, în mintea mea nu mai exista nici un gând, puteam să aud, să privesc ce este în jur, însă nu aveam niciun fel de gânduri, simțeam că sunt clar, purificat, nu numai la nivel mental, ci și în restul ființei.

La un moment dat una din formulările mele fusese să mă ajute să iubesc tot și toate, toate ființele și toate lucrurile. A fost interesant că după spirală se așezase un fluture pe mine și în mod neașteptat am conștientizat ca eu simțeam pentru el iubire. Era o iubire intensă, așa cum aș simți pentru iubita mea, ca și când aș fi îmbrățișat-o într-un mod în care chiar vreau să-i transmit empatic iubire. Acum simțeam spontan același lucru pentru acel fluture.

De asemenea, în timpul acelor rugăciuni am avut și eu niște probleme cu anumite entități, în sensul că spuneam rugăciuni și când ajungeam la nivelul lui Sahasrara și aș fi vrut să spun, de exemplu, ”Ajută-mă să strălucesc prin starea de aspirație”, în acel moment auzeam alte voci în ființa mea care nu îmi permiteau să spun rugăciunea. Atunci m-am oprit, am întrerupt acel ciclu de rugăciuni legate de centrii de forță și L-am rugat pe Dumnezeu să mă ajute să scap de aceste legături cu lumile infernale. După ce am rostit de câteva ori această rugăminte, acele voci s-au estompat și am putut să îmi continui meditația, rugăciunea. Spre sfârșit chiar mă simțeam transformat, schimbat, clarificat.

Mulțumesc!

D.R., Brașov, anul 16