Accesul la Evenimentul Excepţional de Vindecare din data de 3 septembrie 2023 este gratuit și se va face pe baza unei legitimații speciale. Atenţie! Limita de vârstă pentru înscriere și participare este 18 ani.

Persoanele care au legitimație

Persoanele care au legitimație de participare la acest Eveniment din anii anteriori nu mai este necesar să facă o nouă înscriere.

Persoanele care nu au legitimație

1. Cei care nu au avut niciodată legitimație pentru acest Eveniment au nevoie pentru înscriere de următoarele:

  • două fotografii (tip buletin sau format 10/15 cm.). Pe spatele fotografiilor se vor nota datele personale (nume, prenume, oraş, data naşterii). Persoanele care au primit un nume nou prin botez, sunt rugate să îşi treacă atât numele din actul de identitate, cât şi numele de botez.
  • act de identitate în original (buletin de identitate, carte de identitate sau paşaport).

Persoanele care doresc să se înscrie prin intermediari vor trimite o copie a actului de identitate pe care îşi vor scrie numele în clar, vor semna şi vor adăuga menţiunea „Conform cu originalul“, indicând totodată în scris şi care este numele persoanei împuternicite să realizeze înscrierea pentru acest eveniment.

2. Persoanele care nu mai au legitimația de acces la Evenimentul Excepțional de Vindecare (au pierdut-o, s-a deteriorat etc.) își vor reface legitimația specială în mod gratuit. Pentru aceasta este necesar să aducă o fotografie tip tabără sau tip buletin.

Înscrieri

Înscrierile se vor realiza în zilele de 30 august și 1 septembrie la terenul pentru spirale, atât pentru cei care nu au deloc legitimație, cât și pentru cei care își refac legitimația de participare la acest Eveniment. Program înscrieri:

  • miercuri 30 august: 11:00-13:00, 17:00-19:00
  • vineri, 1 septembrie: 11:00-13:00, 17:00-19:00

Legitimaţia se va putea ridica atât personal, cât şi printr-un intermediar ce va avea o copie după buletinul persoanei pentru care solicită legitimaţia, de la terenul de spirale, sâmbătă 2 septembrie între orele 11:00-13:00, 17:00-18:00.

Informații suplimentare la nr. de telefon: 0341176784.