Accesul la Eveniment se va face pe baza legitimației speciale (nu este nevoie de legitimație de spirală), după următorul program:

12:15 – 12:45 – Intrare în șiruri
12:45 – 14:45 – Formarea spiralei
14:45 – 16:00 – Etape pregătitoare
16:00 – 20:08 – Evenimentul Excepțional Spiritual de Vindecare

PRECIZĂRI IMPORTANTE

1. NU este permisă intrarea cu niciun fel de aparatură electronică (telefoane, smartphone, reportofoane, aparate foto-video, laptopuri, tablete, ceasuri electronice, chei cu breloc electronic etc.). În cazul în care Echipa de ordine va găsi asupra participanților aparatură electronică de orice gen, inclusiv dispozitive de stocare a informației de genul usb-uri, card-uri etc., acestea vor fi scoase imediat din spațiul de desfăşurare a evenimentului.

De asemenea la acest eveniment NU se vor putea lua niciun fel de notițe și prin urmare nu se intră cu niciun fel de instrumente de scris, hârtie de scris etc.

Vă rugăm să reţineţi aceste aspecte, pentru a nu fi cazul ca apoi cineva să spună că nu a ştiut.

2. Este recomandat ca participanții să aibă fiecare câte o pânză albă, din in sau din bumbac. În cadrul Evenimentului, la ora la care se va indica, participanții vor plasa pe sol pânza albă împăturită în patru și apoi vor rămâne în picioare, desculți (fără ciorapi!), pe respectiva pânză albă, pe întreaga durată a acțiunii spirituale.

3. Vă rugăm pe cât posibil să NU parcați mașinile în apropierea Terenului de spirale pentru a nu perturba accesul în zona respectivă.

4. Având în vedere durata mare a acestei exemplificări excepționale, cei care doresc pot să își aducă un scaun pliant ușor de manevrat, dacă consideră că le va fi necesar, pe care se vor putea așeza (dacă va fi cazul). Cei care decid să se așeze rămânând în spirală vor continua să se țină de mâini și totodată vor urmări să rămână atenți și vigilenți, evitând cu strictețe să adoarmă în timpul realizării spiralei.

5. Vă reamintim recomandarea de a avea o sticlă de 1 litru, cu dop de plută, umplută cu apă de izvor sau de Vâlcele, binecuvântată în prealabil de minim 21 de ori.