Pentru mine această spirală a fost o abandonare continuă în mâinile lui Dumnezeu. A început cu o activare foarte puternică în zona pieptului, la nivelul lui anahata chakra, dar în partea dreaptă, acolo unde simt că este sediul sufletului şi al Sinelui în fiinţa mea. M-am umplut în acea zonă şi primul gând care mi-a venit după aceea, ca să pot să fiu în această spirală până la sfârşit, să mă abandonez şi să fiu relaxată pentru a putea să fiu modelată de energiile pe care Dumnezeu Tatăl le revarsă în fiinţa mea. Spun aceasta pentru că de multe ori am participat şi am vrut să fac anumite acțiuni, dar le-am făcut într-un mod încrâncenat şi acum Dumnezeu m-a ghidat şi m-a făcut să înţeleg că doar printr-o stare de relaxare, de abandon voi putea să duc la bun sfârşit această angrenare în acest eveniment.

Practic întreaga spirală a fost o abandonare continuă pe nivele din ce în ce mai profunde. La un moment dat au fost diferite nuanţe pe care le-am simţit în suflet, am simţit starea de încântare, de frumuseţe, de iubire pe care Dumnezeu o revarsă în fiinţa mea. Şi la un moment dat chiar am început să simt şi tensiunile din trup. Am o durere de spate în zona lombară şi am simţit cum, deşi energia se revărsa de sus în jos, totuşi de la baza coloanei energia nu reuşea să străpungă această durere pe care o aveam în zona lombară şi atunci cumva am amplificat starea de aspiraţie în fiinţa mea, spunându-I lui Dumnezeu cât de dor îmi este de El şi să-L simt în întreaga mea fiinţă şi am simţit cum Dumnezeu îmi spune că această durere care există este legată şi de faptul că sunt anumite lecţii pe care nu le-am înţeles şi că nu am angrenat în mod corespunzător anumite energii din fiinţa mea şi că El cu multă compasiune şi răbdare mă aşteaptă, dar sunt lecţii pe care este necesar ca sufletul meu să le înveţe. Am avut o inspiraţie la un moment dat, nu ştiu de unde a venit şi pur şi simplu m-am focalizat pe pilonul care este în centrul spiralei şi am simţit cum această focalizare pe el a produs şi o centrare şi orientare verticală a energiilor, deci pur şi simplu toate energiile s-au aliniat în fiinţa mea ca o coloană de lumină de jos în sus.

Aș mai vrea să spun ceva, legat de următoarele 49 de zile. Anul trecut după participarea la eveniment am avut diferite inspiraţii, îndrumări, iar în cea de-a 49-a zi Dumnezeu mi-a oferit şansa de a alege pentru o vindecare totală, trebuia să aleg într-un anumit mod o anumită atitudine. Atunci nu mi-am dat seama, dar alegerea pe care am făcut-o nu a fost inspirată, pentru că după ce s-au încheiat cele 49 de zile totuşi nu m-am simţit pe deplin purificată şi consider că această perioadă de 49 de zile care urmează din acest moment este absolut necesară ca să fim atenţi la toate inspiraţiile şi îndrumarea lui Dumnezeu, astfel încât chiar să putem duce la bun sfârşit acest proces care a început astăzi prin acest eveniment excepţional.

Mulţumesc din tot sufletul.

D.G., anul 29, București