Eu am participat şi anul trecut [n.b. în 2018] la această spirală specială şi vreau să vă mărturisesc că atunci, în momentele acelea, nu pot sa spun că au fost nu ştiu ce mari stări, aşa ca un miracol, cum se aşteaptă unii poate. Dar de-a lungul timpului, şi nu numai în acele 49 de zile despre care se vorbeşte, eu am simţit o vindecare a celei mai mari probleme pe care am avut-o eu în această viaţă și pe care am şi conştientizat-o. Eu consider că boala respectivă este una foarte gravă, acum simt că aceasta pur și simplu în momentul de faţă nu mai există, că m-am vindecat. Nu este neapărat vorba de o problemă fizică, ci mai degrabă în plan spiritual, sufletesc.

Boala respectivă se numeşte lipsa de comuniune cu Dumnezeu Tatăl. Aceasta cuprinde foarte multe, eu pot să enumăr câteva aspecte cu care şi unii dintre voi vă confruntaţi, cum ar fi lipsa de voinţă, neputința de a percepe, de a putea trăi iubirea necondiţionată, inhibiţii foarte mari cu care m-am confruntat, pot să zic, chiar o viaţă întreagă până acum. Toate acestea le simt aşa cum trebuie să fie în acest moment, rezolvate, şi pot să vă spun ca şi confirmare că de când s-a petrecut acest fenomen de a intra tot mai profund în comuniune cu Dumnezeu Tatăl în viaţa mea, mai ales în ultima perioadă, mai ales de când sunt aici în această tabără, sincronicităţile au apărut nu aşa din când în când, pentru care altă dată mă bucuram foarte mult, „ah, uite o sincronicitate”, acum deci vă spun fără exagerare că acest fenomen se petrece aproape la fiecare pas.

Un alt aspect care îmi confirmă şi care poate să vă ajute şi pe voi să credeţi aceste lucruri este faptul că tot aşa de o perioadă destul de lungă trăiesc o stare de fericire şi împlinire permanentă, continuă. Un alt aspcet: au apărut foarte multe revelaţii dumnezeieşti, tehnici extraordinare cu ajutorul cărora am reuşit să depăşesc multe, multe probleme despre care eu am crezut că este imposibil.

Legat de această stare de a intra în comuniune cu Dumnezeu Tatăl vă pot spune pe scurt următorul lucru: aceasta este în acelaşi timp și aproape imposibil de realizat, dar și ceva natural şi instantaneu şi foarte uşor de realizat. Totul ţine doar de starea noastră de umilinţă, pentru că atunci când atingem această stare Dumnezeu efectiv „se mută” în fiinţa noastră.

Ce vreau să vă mai spun este să vă gândiţi la faptul că chiar şi bolile fizice sunt legate cumva de anumite probleme sufleteşti şi în principiu din cauza acestei lipse de comuniune cu Dumnezeu Tatăl apar şi bolile fizice, care ştiţi cum se spune, în faza ăn care ele apar este deja foarte grav.

Vă mulţumesc pentru atenţie şi să ne revedem aici cu bine. Vă mulţumesc pentru tot tutror celor care aţi fost alături de mine şi pot să vă spun că vă îmbrăţişez şi că vă iubesc foarte mult pe toţi.

E.V., grupa 12, București