Vreau să vă spun că am avut parte la această spirală de o vindecare miraculoasă. La piciorul drept mă confrunt cu o problemă destul de gravă de doi ani de zile, am fost la diverşi doctori şi am făcut tot felul de tratamente. Această problemă ar avea diagnostic de stază venoasă, chiar cu un început de tromboflebită. Aceasta se manifesta prin umflarea piciorului. Eu am o muncă sedentară, stau mult la calculator şi de multe ori după câteva ore mi se umflau picioarele, piciorul drept mai ales, îmi era greu să merg şi apărea un disconfort foarte mare în multe situaţii. În urma tratamentelor pe care le-am făcut cu plante, cu lipitori şi alimentaţie adecvată au apărut ameliorări la acest picior. Aici la mare am făcut tratament cu nămol, cu apă de mare, şi aceasta m-a ajutat foarte mult. De asemenea am făcut plimbări lungi în fiecare zi. Dar simţeam înainte de spirală că problema nu este vindecată. Când a început spirala am avut emoţii cu piciorul dacă voi rezista până la capăt fără să trebuiască să mă las jos, deoarece într-o astfel de situaţie mi se umfla piciorul foarte tare.

Am invocat graţia Duhului Sfânt, aşa am simţit să mă raportez la Duhul Sfânt pe parcursul acestei manifestări, şi într-o primă fază am simţit cum foarte multă energie se revarsă în fiinţa mea, însă diverse tensiuni şi dureri au început să se manifeste din ce în ce mai puternic. Mai ales în piciorul drept simţeam o tensiune foarte mare, o durere aproape insuportabilă care s-a declanşat şi mi-am pus problema şi mă raportam la Dumnezeu, mă rugam ce să fac ca să rezist, cum zicea și alt coleg anterior. Am avut inspiraţia să mă raportez la fluxul de energie yang al spiralei, căci simţeam că tensiunile din fiinţa mea mă fac să mă simt închistată şi atunci simţeam nevoia să mă expansionez, simţeam că este necesar să mă expansionez. M-am raportat la fluxul yang al spiralei şi atunci am simţit cum parcă încep să se amelioreze şi să se diminueze tensiunile, care erau nu numai în picior, în picior erau cele mai puternice, dar am simţit de asemenea tensiuni la nivelul pieptului, în zona lui anahata chakra, şi la nivelul umerilor. Deci în urma acestei raportări la câmpul spiralei în care simţeam prezenţa tuturor participanţilor şi de asemenea prezenţele subtile ale îngerilor şi ale arhanghelilor, prezenţa lui Grieg, toate acestea m-au ajutat să mă branşez la acest câmp care a făcut să se diminueze foarte mult aceste tensiuni.

Totuşi simţeam că nu e rezolvat totul şi că trebuie să mai fac ceva. Şi atunci am simţit că trebuie să mă abandonez. Iar în momentul în care m-am abandonat am simţit cum aceste tensiuni se diminuează din ce în ce mai mult şi la un moment dat chiar au dispărut complet. Aceasta se petrecea spre finalul spiralei cu muzică, la finalul etapei cu muzică, s-a petrecut această eliberare de tot felul de tensiuni şi mai ales de durerea din piciorul drept. Chiar eram uimită, mai ales după toată lupta care a fost în fiinţa mea de a rezista, cât de bine mă simt şi simţeam că parcă nu aş fi avut nicio problemă. M-am bucurat foarte mult că am reuşit aceasta prin inspiraţia lui Dumnezeu şi mai ales prin faptul că m-am abandonat şi era uimitor că starea mea de bine s-a amplificat foarte mult trecând de la acea tensiune şi durere interioară la o stare de bucurie şi de plenitudine. Energiile erau foarte mari şi tocmai de aceea această basculare a fost foarte plenară şi puternică.

La etapa în linişte, etapa a doua în care am simţit revărsarea graţiei şi a atributelor dumnezeieşti, am fost inspirată să fiu atentă la ce atribute dumnezeieşti se manifestă prin mine şi simţeam cum fiinţa mea se umple de astfel de atribute dumnezeieşti, că aceste energii sublime se acumulează din ce în ce mai mult în întreaga mea fiinţă. Urmăream să identific care sunt aceste atribute dumnezeieşti şi am simţit că fiinţa mea se umple de atributul iubirii dumnezeieşti, atributul compasiunii dumnezeieşti, atributul răbdării dumnezeieşti, atributul curajului dumnezeiesc, atributul sănătăţii dumnezeieşti şi multe alte atribute, dar acestea mi-au rămas în conştiinţă în mod special. Şi mi-am dat seama de importanţa acestei etape pentru că aceasta ne ajută să ne îndumnezeim, această conştientizare a revărsării acestor energii în fiinţa noastră ne ajută să ne expansionăm şi să devenim cu adevărat relee dumnezeieşti.

La etapa finală de recunoştinţă am simţit cu adevărat, aşa cum spunea şi Grieg, manifestarea graţiei şi a prezenţei lui Dumnezeu într-un mod copleşitor, care a făcut posibilă realizarea miracolelor care s-au petrecut inclusiv în fiinţa mea. Ca o confirmare a faptului că piciorul meu s-a vindecat este şi faptul că la meditaţie am putut să stau în sukhasana, nu am simţit nicio tensiune în picior şi chiar şi după ce s-a terminat meditaţia şi am ieşit din sukhasana am simţit că piciorul meu este perfect sănătos şi am certitudinea că este vindecat, deşi doi ani de zile m-am chinuit foarte mult cu el.

Şi bineînţeles că în afară de această vindecare completă simt şi alte aspecte profunde din fiinţa mea care s-au vindecat. Am simţit cum mi se deschide inima, cum mi se deblochează foarte mult sufletul şi tensiunile acumulate de-a lungul anilor şi pe care nici nu le conştientizam aşa profund, dar am reuşit să conştientizez în cadrul acestei spirale, pentru că aici avem şi ocazia să conştientizăm toate aceste tensiuni, toate aceste blocaje, aceasta fiind o primă etapă în vindecarea noastră.

Mulţumesc din suflet pentru graţia care s-a revărsat asupra mea, mulţumesc lui Grieg pentru tot ceea ce ne oferă, pentru revelaţiile extraordinare pe care ni le împărtăşeşte cu atâta generozitate şi tocmai de aceea mi-am făcut şi eu curaj să îi urmez exemplul şi să vă împărtăşesc şi vouă ceea ce am trăit în această spirală. Pentru că este importat, mi-am dat seama, să împărtăşim toate aceste revelaţii, asta ne ajută să ne deschidem fiinţa şi să dăm mai departe învăţătura ghidului nostru spiritual.

Vă mulţumesc pentru că m-aţi ascultat şi vă doresc o seară minunată în continuare.

P.G., anul 28, București