În primul rând vreau să mulţumesc bunului Dumnezeu pentru că am experimentat nişte trăiri extraordinar de înălţătoare în seara aceasta. Încă de la etapa de degustare a plantelor am perceput starea de sacralitate pe care ghidul nostru o menţiona şi am perceput cum câmpul auric mi se purifică treptat. La începutul meditaţiei am conştientizat încă din primele clipe o deschidere a lui anahata chakra, aproape concomitent cu deschiderea lui sahasrara, iar în momentele următoare am conştientizat şi am perceput foarte clar ierarhiile angelice, entităţi angelice, îngeri foarte, foarte mulți, care ne cuprindeau pe toţi şi pe fiecare în parte şi eram învăluită într-o lumină albă foarte intensă, aveam deplină încredere în Dumnezeu şi simţeam cum vibrează sub tălpile mele pământul, iar muzica ce ne însoţea în acea meditaţie am perceput-o ca fiind cântecul lor, al tuturor entităţilor divine care ne-au susţinut în această vindecare, deci muzica erau ei, ei erau muzica.

Am continuat după cum ne-a ghidat Grieg să îl rog pe bunul Dumnezeu să vindece trupul meu după cum crede că merit, iar în momentul următor rugăminţii mele am perceput o stare înălţătoare de iubire care mă copleşea, râdeam şi plângeam în acelaşi timp şi acea stare înălţătoare a durat pe parcursul întregii meditaţii. La sfârşit,

după meditaţie, la etapa de conştientizare a atributelor dumnezeieşti, acesta a fost şi atributul pe care l-am simţit cel mai profund, aşa cum spunea şi ghidul nostru drag, ca valuri de iubire, de compasiune, dar şi de curaj – ceea ce m-a surprins. Am ezitat un pic dacă să vin sau nu să fac relatarea, dar mi-am dat seama că ar fi o greşeală din partea mea şi o lipsă de recunoştinţă, având în vedere că am primit cadoul acesta al atributului dumnezeiesc al curajului dumnezeiesc şi îi mulţumesc foarte mult, din toată inima lui Grieg şi bunului Dumnezeu.

Mulţumesc.

C.S., anul 7, Târgu Mureș