Sunt profund emoţionată şi copleşită de tot ceea ce am simţit în această seară. Încă de la început am simţit că se deschide cerul, cam aşa aş putea să exprim în cuvinte, şi am simțit energia lui Dumnezeu copleşitoare, nuanţată în tot felul de aspecte care se revărsau efectiv în fiinţa mea. La un moment dat nu mi-am mai simţit creştetul capului şi am simţit prezenţa lui Dumnezeu care revărsa în fiinţa mea energiile dumnezeieşti ale iubirii, ale sfinţeniei, foarte, foarte multe aspecte îmi erau dăruite. Am simţit de asemenea prezenţe angelice. Mărturisesc că în ultimul timp m-am confruntat cu un gen de închidere a inimii datorită unor evenimente să le spun karmice şi astăzi am simţit efectiv cum mi se deschide inima şi cum mi se vindecă sufletul şi sunt profund recunoscătoare şi copleşită de tot ce am simţit. La un moment dat când se revărsau acele  energii dumnezeieşti am simţit şi aspectul de armonie dumnezeiască la modul că totul este perfect aşa cum este în acest moment.

Acum o lună m-am confruntat cu un gen de sinuzită şi chiar aveam nişte simptome, chiar vroiam ca după tabără să mă duc să consult un medic, dar am constatat cu uimire că astăzi au dispărut şi aceste simptome.

Mulţumesc foarte mult şi vreau să mai adaug o metaforă despre ceea ce am simţit: ca şi ar fi raiul pe pământ, cam aşa am perceput.

Mulţumesc foarte mult.

E.S., anul 25, Oradea