La începutul spiralei de la Evenimentul special de vindecare simțeam că îmi este foarte cald și îmi era dificil să mă concentrez foarte bine și să accesez stările profunde pe care de obicei le accesez destul de ușor. Mi-am dat seama că erau niște forțe opozante care îmi induceau tot felul de idei ciudate de genul să mă așez pe scaun sau să rămân cu ochii deschiși sau că e clar că de data aceasta nu voi mai avea stări speciale. Mi-am dat seama că sunt niște teste spirituale și am început să fac eforturi să le depășesc.

M-am rugat la Dumnezeu și la îngerii Săi, la îngerul meu păzitor, să mă ajute. Și la un moment dat chiar am simțit că Dumnezeu îmi transmite că, dacă voi rezista în picioare, voi primi grația Sa. Din acel moment am început să rezist din ce în ce mai conștientă, mai vigilentă și mai atentă la tentațiile pe care le aveam foarte des de a mă așeza pe scaun. Picioarele mă dureau foarte tare, trupul mi se îngreunase și îmi era foarte greu să rămân în picioare.

Totuși m-am mobilizat și, pe măsură ce rezistam și nu cădeam pradă acelor influențe nefaste, simțeam cum mă simt din ce în ce mai bine și până la urmă am reușit ca pe parcursul întregului eveniment, chiar până la final, să rămân în picioare. Deja în a doua jumătate a perioadei susținute care avea și muzică trupul mi s-a ușurat, picioarele nu mă mai dureau și conștiința mi s-a trezit cu intensitate și s-a expansionat într-o stare extatică copleșitoare.

Am început să percep miile de îngeri și ființe de lumină care erau prezente acolo cu noi, pentru a ne ajuta. Simțeam de asemenea foarte clar prezența lui Dumnezeu, care oferea din preaplinul bunătății Sale copleșitoare ajutor celor care meritau.

Am început să mă rog la Dumnezeu să mă ajute să pot și eu ajuta oamenii, să fiu și eu la fel de bună și puternică precum îngerii. S-a trezit în inima mea o stare de compasiune foarte intensă față de oameni și am început să mă rog pentru toți oamenii de acolo care erau bolnavi și aveau nevoie de ajutor.

Voiam să Îl servesc pe Dumnezeu, să fac doar voia Sa dumnezeiască și să nu mai exist fără conștiința prezenței Sale în ființa și în viața mea. M-am rugat destul de mult, am strigat înlăuntrul meu ca să fiu ajutată să pot și eu să ajut oamenii. Am simțit că vreau să fiu alături de îngeri în lupta împotriva răului și să Îl servesc pe El cu abnegație.

Prezența foarte clară și intensă a lui Dumnezeu pe care o recunoșteam cu putere în inima spirituală mi-a trezit o mare iubire și adorație de Dumnezeu. Am început să cânt slavă lui Dumnezeu cu toată ființa mea. Simțeam că doar aceasta mai vreau să fac, să Îl slăvesc pe Dumnezeu, să Îl servesc și să fiu cu totul a Lui.

Atunci mi-a apărut foarte clar ideea că, dacă toate celulele unei ființe umane ar cânta mereu slavă lui Dumnezeu, atunci trupul ar fi perfect sănătos. Starea de sănătate este pierdută pe măsură ce ne depărtăm de Dumnezeu și, de asemenea, pe măsură ce ne reapropiem de Dumnezeu și Îl iubim, Îl adorăm și Îîi cântăm slavă, apare vindecarea spirituală și fizică.

Îl simțeam pe Dumnezeu de o bunătate copleșitoare, apoi Îl simțeam de o frumusețe copleșitoare și toate acestea îmi creșteau starea de iubire și adorație și mă simțeam îndrăgostită la maxim de Dumnezeu. Îl simțeam de asemenea pe Grieg foarte prezent, cum intermedia aceste trăiri extraordinare pentru noi toți. Era de o măreție sublimă care mă inspira și îmi trezea cu intensitate aspirația spirituală.

La un moment dat, am simțit o stare eroică cu totul extraordinară. Simțeam că sunt o luptătoare în armata Luminii care luptă împotriva demonilor și diavolilor care vor să facă rău. Am simțit apoi să mă dăruiesc cu totul lui Dumnezeu și L-am rugat să mă primească și să fiu în eternitate a Lui și doar a Lui. Kundalini se trezise foarte intens și eram absorbită cu putere într-un vortex puternic spre sahasrara. Nu mai era decât acea stare intensă de adorație a lui Dumnezeu în care mă topeam extatic. Plângeam și râdeam de bucurie și extaz. Grația care se manifesta de la Dumnezeu era copleșitoare.

La un moment dat m-am simțit ca o mireasă a lui Dumnezeu. Am avut chiar viziunea că eram îmbrăcată într-o rochie de mireasă și eram mireasa lui Dumnezeu. M-am simțit copleșită de iubirea și grația lui Dumnezeu. L-am simțit că se manifestă ca Tată protector, dar și ca iubit ideal care mă învăluia într-o grație sublimă care mă copleșea până la extaz și care îmi împlinea toate aspirațiile sufletului și mă vindeca complet.

Melodiile sublime care se derulau îmi trezeau în moduri diferite starea de adorație și simțeam cu dansez extatic cu Dumnezeu sau că fac dragoste sau că sunt îmbrățișată de El într-un mod romantic sublim și greu de descris.

La partea fără muzică, eram deja absorbită în această stare extatică copleșitoare. Mă simțeam ca un vas gol care se umple de grația lui Dumnezeu. Recunoșteam Atributele sublime Dumnezeiești care mă umpleau cu totul și care erau ca un răspuns dumnezeiesc la aspirațiile sufletului meu. Chiar și după ce Grieg a spus că s-a încheiat, mă simțeam absorbită complet în acea trăire extatică din care gradat am revenit, dar care a lăsat în ființa mea o savoare cu totul deosebită.

Sunt profund recunoscătoare pentru această grație copleșitoare. Nici nu am cuvinte suficiente să exprim ceea ce simt sau ceea ce am simțit. Mulțumesc cu toată ființa mea.

A.C., Bucureşti