Pentru mine, aceasta a fost o spirală cu adevărat miraculoasă. Mă confruntam cu o serie de purificări la nivel psiho-emoțional și cu unele dizarmonii la nivelul rinichilor. Intenția mea a fost să mă armonizez la nivel psiho-emoțional și la nivelul focului subtil interior.

Am simțit încă de la început cum eram încercuiți de multe ființe de lumină. La un moment dat, după ce am intrat la nivelul lui vijnanamaya kosha, am simțit prezența unui serafim deasupra capului meu. Era foarte mare. Nu cunosc caracteristicile propriu-zise ale unui serafim, dar am știut intuitiv că era unul. El îmi înconjura întreaga ființă și genera o lumină albastră celestă în jurul meu.

Apoi, cam la 12 – 15 degete deasupra capului meu, am putut vedea (în câmpul conștiinței) că serafimul a pus un fel de cristal eteric albastru închis, asemeni unui diamant mai lung. Acel cristal emana o rază de lumină albastră spre capul meu, raza traversându-mi ființa prin sushumna nadi.

La un moment dat am încetat să mai percep activitatea acestui cristal și aceasta datorită faptului că m-am identificat cu unele gânduri și emoții… Mi-am dat seama cât de important este nu doar să cerem ajutor, ci și să fim la înălțimea ajutorului pe care îl primim. În această experiență mi se cerea nivelul supramental şi prin urmare, de fiecare dată când intram în supramental, era ca și cum aș fi putut accesa codul oricărui fel de ajutor (potenţial) pe care l-aș putea primi.

Pe lângă această minunată trăire, am simțit că spirala a fost foarte scurtă și plăcută. M-am simțit imediat mai bine! Iar ultima confirmare minunată că am primit ajutorul dumnezeiesc a fost faptul că ghidul nostru spiritual mi-a transmis că focul meu interior este în sfârșit armonizat… și aceasta a fost una dintre intențiile mele în timpul spiralei!

Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce ne oferă Dumnezeu și pentru toți cei care canalizează imensa Sa milostivire.

R. R., Portugalia