Am venit să relatez această stare copleşitoare pe care am avut-o în această seară. Eu sunt de meserie terapeut şi la începutul meditaţiei L-am rugat pe Dumnezeu să ajute toţi copiii bolnavi, toţi bătrânii singuri şi bolnavi şi toţi oamenii bolnavi pentru că de multe ori mă simt neputincioasă şi ştiu că singura şansă a noastră este la El.

După această rugăminte am încercat să aduc în inima mea Ghidul spiritual. Şi în momentul în care am făcut această identificare cu Grieg l-am perceput în mijlocul spiralei şi era cel care modula energia dumnezeiască. Simţeam că dacă acea energie dumnezeiască ar ajunge la noi în mod direct ne-ar spulbera, ne-ar dezintegra, de aceea el este cel care modulează această energie pentru fiecare în parte.

În timp ce contemplam această imagine a lui în centru, dintr-o dată mi s-a oprit respiraţia şi nu am mai putut să respir pentru câteva minute. Am încercat să respir abdominal şi tot nu reuşeam. Imediat ce mă opream, respiraţia mea se oprea din nou. La un moment dat respiraţia mea a devenit sacadată, dar nu era controlată de mine. Era un anumit ritm cu care inspiram şi expiram. M-am lăsat purtată, căci simţeam că nu am nici o influenţă asupra respiraţiei şi m-am dus în interiorul fiinţei mele să văd ce se petrece. Şi am simţit că la baza craniului încep să apară anumite vibraţii, iar în timp ce priveam în interiorul capului am perceput o lumină albă foarte intensă. În timp ce admiram şi absorbeam această energie, brusc de deasupra capului a început să se reverse o energie pe care nu am cuvinte să o descriu. Am încercat să controlez această energie, dar nu am putut. Ea venea în valuri peste întreaga mea fiinţă. Era mult peste puterile mele şi mi-am dat seama că încep să pierd contactul cu planul fizic şi am încercat să deschid ochii crezând că dacă deschid ochii şi văd persoanele din jurul meu o să reiau contactul cu planul fizic. Dar în momentul în care am deschis ochii nu am văzut absolut pe nimeni. Vedeam doar această lumină alb-strălucitoare. La un moment dat, pur şi simplu nu am mai avut contact nici pe corpul meu fizic. Cineva a venit din spate şi m-a aşezat jos. Mi-a spus să beau apă. I-am spus că sunt bine şi am continuat meditaţia jos. Energia a continuat să curgă de sus în jos în întreaga mea fiinţă. Cel mai intens mi s-a energizat vishudda chakra. Era imensă, ca o sferă care se expansiona, dar lumina cobora uşor. Era un flux yang şi în timp ce cobora în întreaga mea fiinţă aşeza şi vindeca întreaga fiinţă. Observam în mod pasiv ce se petrece şi doar mi-au dat lacrimile. Tot ce puteam să spun este „Mulţumesc. Îţi mulţumesc”. Şi lacrimile au continuat să curgă odată cu această energie care parcă nu se mai sfârşea.

La partea în tăcere a meditaţiei am continuat să simt această energie şi de asemenea la mulţumire am perceput şi mai intens această energie care venea de la Dumnezeu. Şi acum simt în fiinţa mea aceste energii, ele nu s-au oprit. Este ca o vibraţie pe care o simt şi în mâini, şi în tălpi, şi în toată fiinţa mea.

Mulţumesc foarte mult şi lui Dumnezeu, şi lui Grieg.

​M.R., grupa 25, București